Definitieve ontharing met een Plasmalite-behandeling

permanent ontharen; schoonheidsbehandeling in Veendam

Vaarwel overtollige haargroei, couperose en pigmentvlekken

Scheren, harsen en ontharingscrèmes smeren. Het zijn slechts tijdelijke oplossingen om overtollig of ongewenst haar te verwijderen. De haartjes groeien al binnen een paar weken of binnen een dag weer terug. Harsen en elektrisch ontharen worden bovendien vaak als zeer pijnlijk ervaren. Wil je voorgoed afscheid nemen van overtollig haar op je benen, rug of oksels? Dan is de Plasmalite-behandeling bij Schoonheidssalon Wilma Meins in Veendam de juiste oplossing voor jou.

De Plasmalite is een op licht gebaseerd haarverwijderingssysteem en is de meest veilige en effectieve ontharingsbehandelmethode van dit moment. Het verwijdert het haar zonder de huid binnen te dringen en is vrijwel geschikt voor alle huidtypes en haarkleuren. Met gemiddeld vijf behandelingen ben je van je ongewenste en overtollige haargroei af.

Veendam; permanent ontharen;

Wij behandelen

  • gezicht
  • armen
  • benen
  • bikinilijn
  • oksels
  • rug en borstkas 

Afhankelijk van de hoeveelheid haren en de oppervlakte van het gebied dat we gaan behandelen wordt het aantal behandelingen bepaald.

Couperose verwijderen

Naast haartjes is de Plasmalite ook geschikt om couperose (rode adertjes in gezicht en hals) te verwijderen. Je hebt gemiddeld twee behandelingen nodig om van je couperose af te zijn.

Pigmentvlekken vervagen

De Plasmalite maakt het ook mogelijk om pigmentvlekken (ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, levervlekken) aanzienlijk te vervagen. Het aantal behandelingen dat nodig is om de pigmentophoping te vervagen verschilt per persoon. Hoe oppervlakkiger de pigmentvlek, hoe minder behandelingen er nodig zullen zijn. Gemiddeld ligt het aantal op 8 behandelingen.

 

Gratis intake en proefbehandeling

Ben je geïnteresseerd in Plasmalite? Neem dan contact op met onze schoonheidssalon voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling. 

Maak een afspraak